tiistai 31. elokuuta 2010

Kuinka monta huonoa golfkierrosta hyvä suhde kestää?

Uskomaton laji tuo golf. Se voi todella kasvattaa ihmistä jos antaa sille mahdollisuuden, sillä se on pahimmillaan todella hermoja raastavaa kun epäonnistuu. Miussa se on tuonut esiin armottoman kilpailuvietin, mitä en oo koskaan aikasemmin kokenut. Onko se sitä kun siinä kilpaillaan vaan itseään vastaan, en tiedä. Meiän parisuhteeseen golf on tuonut jotain uutta. Golf kääntää meiän roolit parisuhteessa aivan päälaelleen. Miusta tulee tulisielu ja Otto saa toimii rauhankyyhkynä. Golf ei tosiaan tuo esiin miun parhainta puolta, ainakaan vielä.

Että se siitä uudesta parhaasta ystävästä minkä luulin eilen löytäneeni puukolmosesta. Tänään mistään mailasta ei tullut miun kaveria. Ainut ystävä kentällä oli Otto. Uskomattomilla hermoilla varustettuna.

Mulla on paljon opittavaa sekä lajista, että kentällä käyttäytymisestä. Mut onneks mulla on hyvä opettaja. :) Perjantaille sain vielä uuden mahdollisuuden.

5 kommenttia:

  1. Hei se oli hyvä kierros :)
    Aurinko paisto ja oli kivaa.

    Vaik onkin pakko myöntää et siihen isompaan on kyl helpompi osua ni muutama lyönti ois molemmilla saanu silti osua paremmin siihen pienempään palloon ;)

    Ode

    VastaaPoista
  2. golfissa kiehtoo gaizka sen lajin helppous. siun pitää vaan oivaltaa se ;)

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti perjantaina on parempi päivä ja saisit enemmän kavereita, vaikka tosin kyllähän yksikin kaveri riittää:)

    VastaaPoista
  4. onneksi golfbagista löytyy monta muuta mailaa joista voi löytää uusia ystävyyksiä :)

    -AM

    VastaaPoista
  5. Tänään käytiin rangella pron opissa ja ei oo ikinä lähtenyt niin pitkiä lyöntejä! Oli ihan mahtavaa! Se on kuulkaas niin että liike lähtee lantiosta!
    :)

    VastaaPoista