perjantai 3. syyskuuta 2010

Ein schönes Wochenende!

Koska pojat katsovat jalista, on mulla taas oikein hyvä hetki "postata" :). Perjantaipäivä on mennyt jumpan, saunan, kielitestin ja golfin merkeissä. Ilma on myös ollut mitä mahtavin, +25 & sininen taivas. Asennoidun nyt niin, että viimeisiä vapaita päiviä viedään, positiivisuus kunniaan!
Mie oon siis selvitellyt kielitutkinto asioita ja näyttäisi siltä, että tarvittavaan B2-tasoon menisi intensiivisesti opiskellen 3 kuukautta. Tavoitteena olisi jos saisin 50% töitä niin silloin jäisi aikaa ja rahaa opiskella päivittäin. Katsellaan kuinka käy.

Golf on lähtenyt uuteen nousuun meidän perheessä. Käytiin eilen rangella pro Nykyn opissa ja saatiin molemmat tosi hyviä vinkkejä. Voikun pääsisin itsekin Nykyn valmennuksen suojiin :D On ihanaa kun nyt on aikaa käydä harjoittelemassa. Tänään oli eka kerta kahestaan rangella kun Gute Laune säilyi koko ajan. :))

Huomenna jatkuu "halli-Ullan" arki kun suunnataan cup-otteluun Zugiin. Mie ootan reissua oikein innolla, sillä tiedossa on käynti meksikolaisessa ravintolassa, missä oon syönyt elämäni parhaimmat quesadillat. Ei itse Meksikostakaan löytynyt vertaista :) Oon koko viikon herkutellut ajatuksella niistä, etenkin herkkulakon alettua. Ai niin, Otto pistää parastaan, että lipsusin herkkuihin. T-L kuulemma maksaa Oton herkut ;) tänään se osti sipuja, mitä ei ole varmaan koskaan tehnyt ilman miun myötävaikutusta. Lisäksi O herkutteli banaanijäätelöllä, mille ei löytynyt tarpeeksi hehkuttavia adjektiiveja. Mie kestin kuin nainen, oikeastaan tuo vaan vahvistaa halua onnistua lakossa. Niiiin.

Mutta toivon kaikille oikein rentouttavaa viikonloppua. Ihanaa kun kommailette kirjoituksia, muutoin tää bloggaus ois aika yksinäistä. Ai nii, kuvia on toivottu, yritän järjestää asian :)

Liebe Grüsse, K

5 kommenttia:

  1. Kapanen, mie haluun tukea siun lakkoa ja voin maksaa siun sipsit. (niin ei tuu siulle paha mieli, T-L tukee Oota.

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti quesadillat maistui :) tosin varmaan maistuis äipän tekemät kukkosetkin joista tulee niiiin herkullinen tuoksu uunista että eipä tee muita herkkuja edes mieli.
    O:lle muistutus että sponsorirahaa on vain rajoitetusti joten ei kannata herkutella ihan joka päivä.
    Terkut syksyisen sateisesta joensuustaTL:)

    VastaaPoista
  3. Pysy vahvana Kapsu! Onks teillä teeällän kanssa siis joku suuri panos tässä herkkulakossa vai miksi Odetsu on saanu sponssii?

    Golf-intoa ja mukavia viimeisiä lomapäiviä kaunokainen!

    (Ja loppuun pieni muistutus mun rajallisesta kielitaidosta: haluaisin painottaa että en ole ikinä opiskellut saksaa, joten en ihan kaikkia noita letkautuksia ymmärrä :D)

    VastaaPoista
  4. Mie olen ollut aika hyvä herkkulakossa!!!
    Anoppi

    VastaaPoista