torstai 19. elokuuta 2010

Tilanteen tasalle

Ihan vaan että säilytän tän miun suuren lukijakunnan kerron teille, että seuraava viikko voi olla hiljaista täältä suunnalta. ;)
Myö startataan huomen aamuna kukonlaulun aikaan kohti Italiaa! Minihäämatka numero uno! Tarkka kohde on vielä salassa Otoltakin, nimittäin Genova johon alunperin oltiin menossa ei sitten vaikuttanutkaan niin hyvältä vaihtoehdolta. Sain italiassa asuvalta työkaverilta vinkkejä mukavista kohteista! Vähän jännittää kun tämä on OK-matkojen ensimäinen reissu missä mie oon yksin matkanjohtajana! Ajomatkaa on kuitenkin noin 540km meiltä ja koska Italiassa on vielä lomakausi, pitää varautuu kunnon ruuhkiin. Palaillaan matkoilta sitten ensi viikon tiistaina.

Ensi viikolla tuleekin sitten jo meidän ensimäiset vieraat kun HTG  tulee tiistaina ja meiän porukat keskiviikkona. Että lomailu jatkuu sinne asti. Ensi keskiviikkona selviää myös enemmän miun työkuvioista, että pidetään peukkuja!

Nyt alan pakkailemaan ja suunnittelemaan parhaita eväitä ikinä! ;D

Arrivederci!

6 kommenttia:

  1. Huikee, OK-matkojen matka Italiaan...uskon, että on hienoa. Myö männää ekarjalaa-ruokolahti ja LPR kohteina. Ei ehkä iha niin eksoottista, mut kuitenkii. Näin tein äitiä tänää Kaislalla-kertoi matkasuunnitelmista sinne suuntaan! Uppeeta!

    VastaaPoista
  2. Hyvä Kapsu! Kunnon eväät kunniaan!! Ikinä ei voi olla liian hyvät eväät :D
    Pitäkää kivvaa, chillailkaa ja grillailkaa ja söpöilkää siel Italiassa. Myö tehään sama Rebeccan kans Kuningassoundissa ;)

    VastaaPoista
  3. Heips Kaisuli! Olipa kiva lueskella kuulumisia.Tulin just sorsalta nii meni tää kommentti näin myöhäseks. mut kohta nähdään.

    VastaaPoista
  4. Moi,
    toivottavasti matka meni hyvin ja oli ihanaa!!!
    Täällä jatkuu kesä. Mie oikein kirjauduin lukijaksi ja loin oman tilin joten olen aika taitava tietokoneen käyttäjä-- hahaa.

    VastaaPoista
  5. @Juho Toivottavasti teidän matka meni myös hyvin. Oikein hyvät kohteet ekarjalassa!
    @Noora Eväät ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan kun täysjyvägipfelit oli loppunu Migrosista, ja just niiden mentävä kolo jäi mahassa tyhjäksi ;) aika tylsää muuten tehdä vaan itselle eväitä ensi kaudella, mut toisaalta se voi olla hyvä tapa saada kavereita ;)
    @Anoppi hyvä Mamo, nyt tiedetään mistä Otto on perinyt tietokonetaidot :) terkut Remolle!
    @Antsa kommentti kuin kommentti lämmittää aina mieltä :) <3

    VastaaPoista