tiistai 9. syyskuuta 2014

Salve!

Täällä kirjoittelee nyt Joel ja minä. Päivät ei ole veljeksiä keskenään, vai miten sitä sanotaan. Tänään päikkärit eivät siis sattuneet yhtä aikaa..

Prima lezione, eli ensimmäinen tunti italianopintoja, on nyt onnellisesti ohi. Meillä käy siis kotona opettamassa 39-vuotias Anna. Hänen mies on ollut perustamassa joukkuetta missä Otto pelaa ja on sitä kautta mukana seuran toiminnassa. Tosi mukava persoona! Meidän lisäksi tunneilla käy 19-vuotias ruotsalainen Ulle. Ensi viikolla seuraan liittyy myös Risto, kuka tulee myös pelaamaan joukkueeseen.

Pakko postata niinkin tärkeästä aiheesta kuin Mutti-tomaattikastikkeesta. Mie ostin sitä Italiasta, meidän lähi Bennetistä, tietämättäni mitä ostan. Oton nähtyä pullo, kävi ilmi, että kyseinen tomaattikastike on ollut Suomessa todella suosittua. Julkkiskokki Henri Alén oli julkaissut twitterissä reseptin, missä käytti Mutti-tomaattikastiketta ja sen jälkeen se on viety käsistä ja myyty monesta paikasta loppuun. Hassua. Mietinpähän vaan, miten jossain toisaalla se ihan tavallinen voi olla taas toisaalla jotain erikoista ja päinvastoin :)


Tässä resepti:

http://liemessa.blogspot.ch/2014/01/mutti-soosi.html


Että montako purkkia pistetään tulemaan sinnepäin? Se ois nyt vielä tarjouksessa ;D





1 kommentti:

  1. tilataan pari pulloa ja sitten niitä Cantuccini mantelikeksejä Sapori (vaal.kelt.pussi)

    tanti saluti madre

    VastaaPoista