sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Rapperswil

Vietettiin eilen Odetsun kanssa pitkästä aikaa yhteistä vapaapäivää, vapaapäivää niin töistä, kotitöistä sekä reikäpallosta. Alunperin oltiin suunniteltu, että lähdettäisi jonnekin Wellness-paikkaan, mutta koska hinnat tuntuivat todella kalliilta ja Otolla on yskää sekä muutenkin vähän pipi, niin päätettiin sitten jäädä kotiin.
Miun työkaverit kehuivat kerran Rapperswilliä kauniiksi ja näkemisen arvoiseksi kaupungiksi joten suuntasimme sinne. Mentiin junalla, sillä lauantaina on suuri ruuhkan vaara motareilla. Junamatka kesti noin 40min.





Istuttiin ja nautiskeltiin auringosta sekä kauniista näköalasta kiireettömässä ilmapiirissä Linnan yläpihalla. Sieltä käveltiin kapeaa mukulakatua pitkin keskustaan päin. Nälkä alkoi kurnia jo mahassa ja johtuikohan siitä, että Starbucksin mainosta Munakkaalla täytetystä Ciapatasta ei tarvinnut kahta kertaa katsoa kun oltiin jo Starbucksissa. :P

Jatkettiin matkaa Zürichiin, suuntana Jelmoli. Suurin tavaratalo, paikallinen Stockman. Kävin kuolaamassa Hunter saappaita sekä Thomas Sabon koruja. Kattoterassin baarissa nautitun kuoharin voimalla tein jo ostopäätöksen, että ostan Hunterit! No mutta kuinkas ollakaan, ei ollut miun kokoa jäljellä. Se, mihin tämä takaisku johti.. kuulette lisää ensi viikolla :)

1 kommentti:

  1. Oikein on mukavan näköinen paikka. Toivottavasti ruoka oli hyvää. Voi harmi kun jäi Hunterit ostamatta vai jäikö kuitenkaan? vaihtuiko Hunterit Thomas Saboon, jännityksellä odotamme jatkoa tarinalle.

    Terkuin mutte ja jarpsu

    VastaaPoista