sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Onni on..

...loppuunpalanut lamppu wc:ssä. Moilaset on yllättäen olleet jo vähintään parin viikon ajan ostamassa lamppuja vessaan ja eteiseen, lavuaarin yläpuolelle. No eipä olla muistettu. Tämä unohdus on kuitenkin osoittautunut oikein rentouttavaksi. Tulin nimittäin juuri rentouttavasta suihkusta, rentouttavaksi suihkun teki kynttilänvalo. Miten paljon valaistus tekeekään tunnelmaa.

Luin joskus vuosia sitten artikkelin jossa puhuttiin kynttilänvalosta. Nyt kun aamut alkavat olla myös syksynpimeitä, ja herääminen voi olla vaikeaa vinkki parempaan jaksamiseen oli tälläinen: Herätä itsesi uuteen aamuun herkällä kynttilän valolla. Normaalin valon sijaan juo aamukahvisi armollisessa kynttilänvalossa.

Oon toteuttanut tuota jo useita syksyjä ja kokenut sen toimivana. Aamuinen tunnelma on jollain tavalla rennompi ja voi virkeämmällä mielellä lähteä töihin tai kouluun.

Nyt otan miun ja Schwegerini tekemää omppupiirakkaa ja sitten käyn unille.

Kauniita unia ja voimia uuteen viikkoon, toivottaa Kapsu.



Kuva on Montreauxista, missä käytiin ihailemassa Sveitsin moninaisuutta Rebekan ja Sörsselin kanssa muutama viikko sitten :)

2 kommenttia:

  1. Syksy ilman kynttilöitä on mahdoton ajatus ja niitä pitää polttaa paljon ja jatkuvasti:) niin on äitiinsä tullut tuossa asiassa.

    VastaaPoista
  2. sulla on kiva blogi ja ootpa kaunis tuossa kuvassa! :) odotan innolla uusia postauksia.
    T.jnshoodz;)

    VastaaPoista