maanantai 19. syyskuuta 2011

Freshing up!

Hihii, niinkuin näette Blogi on kokenut muodonmuutoksen :) lähdin vähän klikkailemaan asetuksia ja tälläinen tästä nyt sitten tuli. Tanssitunti jäi tältä illalta väliin tässä tohinassa :) aamulla tosin reippailtiin jo Odetsun kanssa pumpissa ja salilla. Luksus vapaapäivä siis takana ja ei se vielä edes ole ohi.

Luin myös vanhoja tekstejä, ja ymmärrän niiden perusteella hyvin, miksi tämä syksy on tuntunut niin arkiselta ja kiireiseltä, tylsältä... Vasta nyt viikonloppuna tehtiin ensimäinen reissu Sveitsissä tälle syksylle, muutoin ollaan hyvin pitkälti pysytty Altstetten/Käferberg/Hardau akselilla. Vime keväänä meillä oli rutkasti aikaa reissata ristiin rastiin, käydä golffaamassa jne.. tämä vuosi taitaa olla jotain muuta. Tai sanotaanko, että pyrin muuttamaan tuon oletusasetelman vielä. Tämä vuosi ei voi mennä näin.

Viikonloppu meni siis todella rentouttavasti kun Repa ja Sörsseli olivat meillä käymässä. Perjantaina päästiin nauttimaan Zürich-järvestä. Levättiin rannalla usempi tunti auringosta nauttien ja tehtiin pieniristeily. Taisi olla viimeisiä hellepäiviä, nyt ulkona on syksyntuntua, +6 astetta. Lauantaina tehtiin roadtrip unelmieni kotikaupunkiin Thuniin, sieltä Gstaadin alppikylään (jossa menetin sydämeni Hunter-kumppareille) ja sieltä Montreuxin kautta Oton unelma kotikaupunkiin Lausanneen. Lopulta Otto kyllä myötäili, kun kysyin että eikö myö kulta kuitenkin mielummin Thuniin muutettais :)

Nää kolme vapaapäivää on taas jälleen herättänyt miut henkiin 7 päivän työputken jäljiltä. Nyt taas jaksaa seuraavat kuusi päivää töissä. Ja kohta meillä alkaa täällä jo Moilasviikot, sitä odotellessa! :D

3 kommenttia:

  1. Kyllä kikkailu teki hyvää, oikein mukavan näköiset sivut.
    Tuli sitten teillekin syksy:)
    Onko haaveissa vielä jäädä ja muuttaa Thuniin, vai miten pitäsi lukea rivien välistä.

    Mitkä on hunter kumpparit?

    Mukavaa työtä ja oloa teille molemmille.

    beste Grüße mutte

    VastaaPoista
  2. http://www.hunter-boot.com/1/Welcome-To-The-Home-Of-Hunter-Wellies.aspx

    Tossa linkki Huntereiden kotisivulle, siellä on vaikka mitä kivaa :)

    Rivienvälistä voi lukea, että haaveena on joskus muuttaa Thuniin, mutta millon, se on toinen asia. :)

    Nyt on taas ilma lämmennyt, päivisin aurinkoa ja +20-22. Ruokatauot nautiskellaan aina työpaikan terassilla.

    VastaaPoista
  3. Kuvia kiitos ja hauskaa että uudistit plokin hiljaiselon jälkeen.

    t. salainen lukija

    VastaaPoista