keskiviikko 17. elokuuta 2011

Eka iltavuoro -Check!

Tämä rouva on aika finito tällä hetkellä. Mulla on ollut nyt kolme iltavuoroa ja tänään eka yksin. Voin kertoa että tekemistä riitti! Puhumattakaan missä helteessä täällä vielä ollaan, mittarissa tänäänkin 30 astetta, joten hiki virtasi! Sain kaikki hommat tehtyä ja ajallaan pois niin että ehdin vielä bussiin kun täysiä juoksin. Joten siinä mielessä alles i.O.

Tänään mulla oli myös keskustelu osastonhoitajan kanssa tavoitteista joita koeajalle on asetettu. Tähän asti kaikki vaikuttaa hyvältä ja oh oli sitä mieltä että tavoitteet varmasti täyttyy. Kyllä mullakin on ihan suht varma olo, ainut kysymysmerkki on edelleen kielitaito. A-Levelillä tehdään paljon töitä koneella, hoitosuunnitelmia jne.. No mutta aika näyttää mihin rahkeet riittää!

Asukkaat on ottaneet miut hyvin vastaan. Oon "Blondi Ängeli° eli vaalea enkeli heidän mielestä :) no eräs asukas kyllä sai mulle tuotettua pahaa mieltä kun en osannut hänen mielestä sanoa oikein "Tee". Lopulta hän oli sitä mieltä että puhun kiinaa :) joo, no mutta en osaa edelleenkään sitä sen paremmin sanoa, että näillä mennään..

Nyt kuulostaa siltä että Mr. Otto tulee treeneistä kotiin joten alan seurustella hänen kanssa! Kello on jo 23 joten aika myöhäisiä kohtaamisia täällä päin..

Gueti Nacht Mittenand.

2 kommenttia:

  1. Miun mielestä sie osaat K hirmu hyvin sanoa "tee"! Kohta nähhää:D LOL!

    VastaaPoista
  2. Oo kyllä ollu jossain kun en oo ees katellu siun blogeja, tuo eka missä päätit vaatteen ostolakosta oli kyllä asiaa, toivottavasti lakko pitään, mutta miksi ei pitäisi kun ollaan jo näin pitkällä.
    En epäile että et pääsisi tavoitteisiin oot vaan oma kultainen Kaisa niin kaikki menee niinku pitääkin.
    Yritän seurailla nyt näitä blogeja vähän ahkerammin:)
    mit freundlichen Grüßen mutti

    VastaaPoista