keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Hyvä ystäväni Noora sanoi mulle joskus varmaan ylä-asteella että sitten kun hän on raskaana niin hän laulaa vaan laulua: "Mun täytyy kävellä näin, mun täytyy kävellä näin, kun jotain kasvaa sisälläin..." taitaa olla Aki Sirkesalon kappale. Joo, no mut juuri kävelyltä tulleena voin sanoa, että kyseinen kappale kuvaa aikalailla oloani ;) vauhti vain hidastuu kun vatsan alaosaa painaa jokin tai joku. Tein sunnuntaina kääretorttua ja Otto tykkäsi siitä niin paljon että vaatimalla vaati tänään uuden. Että sellasia kun pistelee poskeen niin kävelyt, jos hitaampitempoisetkin, tulee tarpeeseen. noh, se saa olla vaikka Ainonpäivä "kakku" huomiselle. ;) Huomenna pitäisi olla 26 astetta ja aurinkoista. Mie meen kyläilemään Kirsin luokse Reinachin lähelle, Suhriin. Päästään porukalla paistattelemaan päivää. Miun säätietojen mukaan myös Suomessa ja jopa Joensuussa on keväisen lämmintä ja aurinkoista, nautiskellaan! <3 K

5 kommenttia:

  1. se biisi on Anssi Kelan Nummela eikä Aki Sirkesalon!

    VastaaPoista
  2. aaahahhaahaa, en muistanut enää koko juttuu! vaik kovin looginen ja oman kuuloinen ajatus onkin :) haleja kaino-vieno!

    VastaaPoista
  3. ja siinähän lauletaan ...kun jotain herää sisälläin... ;) mutta muistan kyllä tunteen ;) tsemmpiä pallomaha ;)

    VastaaPoista
  4. hieno laulu mutta juha föhr on ollut siellä päässä aika hukassa. vettä sataa viikonlopun.. :)

    -bro-

    VastaaPoista
  5. Ciao!

    Olisipa kiva nähdä...Saisit kertoa kaikean Lago di I´seon matkastanne. Viimesyksyinen opiskelijatyttönen muuten asuu sen järven rannalla, siis minäkin haluan sinne joskus!
    Täällä on kesä! Eilen oli jo aivan ihanan lämmintä ja tänään pitäisi hellerajan (!!!) rikkoutua, kuvittele! Meidän perheellä ja tulevalla mummalla miehineen on projekti tälle päivälle Aittolammella, et varmaan arvaa mikä.

    Haleja! terkuin Tepame perheineen

    VastaaPoista