tiistai 27. syyskuuta 2011

10 lukijaa!

Hei kiitos rakkaat ystävät kannustuksesta! Sain ilokseni huomata, että mulla on jo 10 lukijaa. Olen todella onnellinen tästä :)

Toinen vapaapäivä on mennyt Joogan sekä siivouksen merkeissä. Nautiskelin myös hetken parvekkeella auringosta, croisantista sekä Nespressosta. Jooga teki niiin hyvää eilisen pumpin ja tanssin jälkeen. Voi kun voisin käydä siellä säännöllisesti, mutta tunteja on vain kaksi viikossa, ja molemmat päiväsaikaan. Oon miettinyt josko ostaisi Nintendo Wiin, ja siihen tasapainolaudan sekä Joogaohjelman. Onko jollain kokemusta siitä? Onko se hyvin ohjattua? Mulla ei tuu kotona itekseen tehtyä mitään, joten siinä mielessä sellanen ohjattu video vois olla kätevä...

Nyt alan ruuanlaittoon työnraskaanraatajalle ja illalla saadaan Valtteri vieraaksi. Mitähän sitä tarjoaisi.. Otto ehti jo lupailla että Kaisa paistaa mokkapaloja! Ei kait siinä muu auta kun laittaa hihat heilumaan!

Hauskaa tiistainjatkoa!

maanantai 26. syyskuuta 2011

Suomalaiset valloittaa Silhuetin ??

Tänä aamuna yllätin itsenikin nopeudellani! Oltiin nimittäin naapurin poiken kanssa sovittu, että lähdetään salille ja mie pumppiin klo 12. Herätyksen vastuutin miehelleni koska en halunnut laittaa vapaapäivänä kelloa soimaan. Noh, kuinkas siinä kävikään. Herättiin klo 11.47 kun pojat soittivat ovikelloa! Pumppi alkaa klo 12.10.. Hetken mietin, et antaa olla, mutta nousin kuitenkin, jogurtti naamaan, hampaiden pesu ja menoksi! ehdin vielä hyvin alkulämppärille. Jälkikäteen voin kertoa että kiire tänä aamuna kannatti!
Tässä huippu pumppibiisi uudesta ohjelmasta:






Salilla on tarjous, että kuukauden saa treenata 10 Frangilla, niin oon saanut kaikki kulman kundit tarttumaan tarjoukseen. Tänään kysyivät kun Kapis tuli ekaa kertaa, että "Ootko Siekin suomalainen?"


Tässä vielä tunnelmia pumpista, vitsi että tälläset ränkytykset kuulostaa hyvältä hikoillessa :)




Sanat on kuin suoraan miun elämästä? :D

torstai 22. syyskuuta 2011

Altstetten

Hei salainen lukija, tässä kuvia Allusta ja meiän himpestä-



Tervetuloa!


Prinsessahuoneen seuraaja


Wohnzimmer



Talon julkisivu....


Kaunis kirkontorni aivan talon vieressä. Tätä ei voi olla kuulematta..


Altstettenin katua (jumppaan mennessä)


Tässä vielä talon asukit :)

Hauskaa iltaa, mie lähen Zumbaamaan!

maanantai 19. syyskuuta 2011

Freshing up!

Hihii, niinkuin näette Blogi on kokenut muodonmuutoksen :) lähdin vähän klikkailemaan asetuksia ja tälläinen tästä nyt sitten tuli. Tanssitunti jäi tältä illalta väliin tässä tohinassa :) aamulla tosin reippailtiin jo Odetsun kanssa pumpissa ja salilla. Luksus vapaapäivä siis takana ja ei se vielä edes ole ohi.

Luin myös vanhoja tekstejä, ja ymmärrän niiden perusteella hyvin, miksi tämä syksy on tuntunut niin arkiselta ja kiireiseltä, tylsältä... Vasta nyt viikonloppuna tehtiin ensimäinen reissu Sveitsissä tälle syksylle, muutoin ollaan hyvin pitkälti pysytty Altstetten/Käferberg/Hardau akselilla. Vime keväänä meillä oli rutkasti aikaa reissata ristiin rastiin, käydä golffaamassa jne.. tämä vuosi taitaa olla jotain muuta. Tai sanotaanko, että pyrin muuttamaan tuon oletusasetelman vielä. Tämä vuosi ei voi mennä näin.

Viikonloppu meni siis todella rentouttavasti kun Repa ja Sörsseli olivat meillä käymässä. Perjantaina päästiin nauttimaan Zürich-järvestä. Levättiin rannalla usempi tunti auringosta nauttien ja tehtiin pieniristeily. Taisi olla viimeisiä hellepäiviä, nyt ulkona on syksyntuntua, +6 astetta. Lauantaina tehtiin roadtrip unelmieni kotikaupunkiin Thuniin, sieltä Gstaadin alppikylään (jossa menetin sydämeni Hunter-kumppareille) ja sieltä Montreuxin kautta Oton unelma kotikaupunkiin Lausanneen. Lopulta Otto kyllä myötäili, kun kysyin että eikö myö kulta kuitenkin mielummin Thuniin muutettais :)

Nää kolme vapaapäivää on taas jälleen herättänyt miut henkiin 7 päivän työputken jäljiltä. Nyt taas jaksaa seuraavat kuusi päivää töissä. Ja kohta meillä alkaa täällä jo Moilasviikot, sitä odotellessa! :D