sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Talviaika.

Kellojen siirto teki mulle tänä aamuna tepposet: Olin Hoffmanin leipomolla jo ennen ysiä! Sunnuntai aamuna! Leipomo aukeaa yleensä klo 9.00, mut olivat ilmeisesti ennakoineet miunlaisten kesänlapsien elävän vielä kesäaikaa, ja olivat avanneet tänään aikaisemmin. Hyvä niin. Päivä on saanut siis monestakin syystä lisää pituutta. Kello on vasta neljä ja ollaan tehty jo vaikka mitä. Nyt Otto lähti rangelle ja mie jäin opiskelemaan saksaa, ja tässä sitä ollaan :) Pitäskö miun rueta kirjoittaa blogia saksaksi?? se ois hyvää übungia se!
Eilen oltiin opintomatkalla Saksassa. Kieltä on hyvä harjoittaa käytännössä sekä kielikylpy tekee aina terää. Käytiin siis Konstanzissa, Saksassa :) Oli todella tunnelmallinen kaupunki! Taidan viedä neiti Nopsajalan sinne, jos meillä on aikaa ja halua.
Sitten Ottoa kutkutti lähteä käymään vielä OutLet-kylässä Metzingenissä ja kohta huomattiin lähestyvämme Stuttgartia! Jotkut meistä tykkää ajella :) Naapuri pyöritteli päätään kun kerrottiin että "sinne ajaa vaan sen kolme tuntia!", ei ole kuulemma menossa.
Tehtiin todella hyviä löytöjä ja toinen joululahjakin tuli ostettua! Sanotaanko näin, että muistan taas mitä se shoppailu on :D
Tää viikko on otettu rauhallisesti muutoin. Mie oon ollut aamuisin töissä niin kurssin jälkeen illat on olleet vapaat. Otto teki kanssa lyhyempää päivää. Teki tosi hyvää. Tämä viikonloppu oli myös vapaa pelien osalta. No, mutta ettei aivan salibandy-vapaaksi viikonlopuksi jää niin lähdetään illalla katsomaan vielä 2-divisioonan peliä! Mut se tarkottaa sitä, että nyt on alettava opiskelemaan. Vaikka eilinen matka oli oikein antoisa, täytyy nyt paneutua kieliopin koukeroihin.

Mukavaa tulevaa viikkoa!
Kaizu

5 kommenttia:

  1. On se helppoa teillä siellä, voi piipahtaa millon ranskassa, italiassa tai saksassa, no mutta matkailu avartaa.
    No huh oltiin täällä jo "huolissamme", että et osaa enää shoppailla, yllättävän vähän aikaa se kuitenkin onneksi/onnettomuudeksi kesti se osaamattomuus:)

    halit äippä

    VastaaPoista
  2. Kivaa lukea taas kuulumisia! Miulla ois ehdotus: ota vähän muotiblogihenkeä mukaan ja esittele ostokset kuvien välityksellä;)Tosiaan kateeks käy nuo matkustelun välimatkat siellä, toista se on rahtautua täältä Joensuusta ees Helsinkiin:D

    Kivaa viikkoa sinne!

    Suvi

    VastaaPoista
  3. Suvi kiitos ideasta! Kieltämättä se houkuttelisi vähän :) Katotaan jos mulla on aikaa kuvien tuomiseen tänne.. Ei se varmasti vaikeaa olisi mutta en oo vielä ollut motivoitunut perehtymään asiaan :)jo kuvien siirtäminen kamerasta koneelle on mulle ylivoimasta :D

    VastaaPoista
  4. Vihdoin löysin tieni tänne sun blogiin :) Ihana kuulla kuulumisia pitkästä aikaa!! Terkkuja Vallilan hulinasta!

    VastaaPoista
  5. Hei Suvi kiva kun löysit tänne. Ihana kuulla myös siusta! Oliko reissu Azoreille onnistunut? Kannattaako sinne mennä? Oon kuullu et siellä on lämpötilat koko vuoden hyvät, ja lentomatka ei kovin pitkä?
    Terkkuja paljon Vallilaan, ikävöin aina välillä sinne :)

    VastaaPoista