tiistai 19. lokakuuta 2010

Jouluksi Suomeen!

Työ ja saksan opiskelu on pitäneet sen verran liikkeellä, että viime kirjoituksesta on jo hurahtanut pari viikkoa ihan huomaamatta! Ollaan molemmat tehty viime viikot paljon töitä ja haaveiltu vaan päivästä kun molemmat voisi vaan olla ja levätä. Noh, nyt alkaa Otolla ainakin helpottamaan työrintamalla ja mulla kans etenkin tällä viikolla. Tiedän, että on paljon opiskelijoita, joilla ei ole yhtään kokonaista päivää viikossa vapaata ja arvostus heitä kohtaan on vaan noussut entisestään.

Torstaina saadaan vieraita, jippii! Paitsi mie oon kyllä kuullut monesti Oton puhuvan A-luokan reissusta, johon hameväellä ei ole osuutta. No, mut ehkä mie saan ees jotain kivaa tehdä poikien kanssa. Ois ihana lähtee käymään vuorilla!
Syksy on tullut todenteolla myös tänne. Muistan kun kaksi vuotta sitten Juho ja Suvi olivat syyslomalla käymässä, silloin oli vielä todella lämmintä tähän aikaan. Nyt tulee lunta jo 1000m:ssä, ja lumiraja laskee viikonloppua kohden.

HeiaHeia on jäänyt nyt myös vähemmälle kirjaukselle, tosin niin on liikunnatkin viime viikolla! Ostin 6kk jumppakortin, joten nyt alkaa taas liikunta. Voisihan sitä liikkua muutenkin kuin ryhmäliikunnassa, mutta jotenkin mie saan sen hyvänolon tunteen parhaiten sieltä. Joku Lesmills:in suunnittelija on miettinyt ne ohjelmat sen verran tarkkaan valmiiksi, että itse ei tarvitse kuin tehdä ohjeiden mukaan, täysillä :)Anette otti myös sinne jäsenyyden. Tänään mennään Zumbaamaan!

Tänään varataan vihdoin lennot jouluksi Suomeen! Saan erityisluvalla olla lomalla joulun ja uuden vuoden, täällä kun on periaatteena, että jompikumpi pitäisi olla töissä.
Nyt alan valmistelemaan esitystä Balin matkasta saksaksi, ihanaa päästä takaisin niihin muistoihin. Onkohan sellainen kuukauden loma vielä tulevaisuudessa realistinen?

Kaitsu

6 kommenttia:

  1. jee hyvä kaitsu, et sait pitkän loman jouluks! :)
    aksu

    VastaaPoista
  2. Arvaa kuka täällä jo odottaa joulua ja että saa teidät kaikki kotiin,tänä syksynä äippä on ollut erityisen surullinen siitä että ootte kaukana.

    Järjestä pojille patikkaretki Engelbergiin niin pääset oppaan roolissa osallistumaan poikien juttuihin:)

    VastaaPoista
  3. mie pein Balin matkasta (tai osasta vaan) esitelmän viittomakielellä ;) minuu himottaisi lähtä ensi kesänä reissuun.. :) onneks ollaan tulossa sinne jo pian ni saa matkahammas hieman sokeria. am sanoo myös heiaheia! :)

    VastaaPoista
  4. Meitä ohjattiin valitsemaan aihe mikä on todella vaikuttanut. Balin matka oli sen verran vaikuttava, että esityksen aikana ei voi unohtaa mitä oli sanomassa! Ens kesäksi laitetaan matkan suunnittelu vireille!?
    äiti taidan kokeilla tota opas juttua! Ikävä täälläkin, onneks joulu on jo oven takana :)

    VastaaPoista
  5. Mukava olisi teitä nähdä, onneksi jouluun ei ole kuin vaivaiset pari kuukautta - aika huristaa vielä ennen joulua oikein supervauhdilla!
    Tuli muuten sellainen mieleen, että mahdattekos te olla siellä Sveitsin maassa vielä ensi kesäkuun alussa...?

    VastaaPoista
  6. Hei Anonyymi ;)
    Todennäköisesti ollaan vielä täällä sillon, tämä asunto on meillä kesäkuun loppuun. Tervetuloa siis!

    VastaaPoista