sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Suomi vs. Sveitsi

Löysä sunnuntai aamupäivä Elian kanssa. Otto on pelireissulla, lähtivät jo klo 7 aamulla Turkua kohti. Pelimatkojen pituudet on kasvaneet räjähdysmäisesti, tänään matkustusaika pojilla vaatimattomat 8 tuntia! Sveitsissä pisimmät matkat oli kolmisen tuntia.. 0-1 Sveitsille.

Juho ja Suvi kummit kävivät vielä moikkaamassa ennen kotiinlähtöä. Tällä viikolla meillä onkin ollut paljon lomalaisia kylässä. Alkuviikon pikkuenot ja ukki, sitten äijä oli pari päivää ja kummit kävivät. Mie sain perjantaina katsoa peliäkin ihan rauhassa kun Elialla oli hyvät hoitajat pelissä mukana. Tilanne 1-1, Suomi kaventaa.

Mietittiin Oton kanssa eilen, että onko tämä ollut harvinaisen aurinkoinen syksy, kun silloin tällöin aurinko on paistanut täällä susirajalla. Eilen mm oli aivan mahtava keli, aurinko paistoi ja lämpötila noin 5 astetta. Tänään aurinko ei paista, mutta ei ole ihan harmaakaan päivä. Lähdetään Elian kanssa seuraavien unien aikaan kävelylle. Vaikka aurinko täällä vähintään kerran viikossa näyttäytyy, on sitä aurinkoa ja lämpöä Sveitsistä ikävä. Kun peiliin katsoo niin kasvoista on kyllä hävinnyt jo kaikki väri, ja ollaan vasta lokakuussa! Millainenhan haamu sitä on sitten ihan pimeinä kuukausina... hmm, oisko tilanne mennyt Sveitsille 1-2, auts!

Näiden tämän päivän faktanakkien perusteella Suisse vetäisi pidemmän korren.. Onneksi iltapäivällä on tiedossa vielä perhepäivälinen ja illalla Aino-serkun järjestämät Tupper-kutsut, niin Suomi nousee vielä kirkkaaseen voittoon 4-2 tuloksella! Pitänee laittaa siis tukevampi kerros aurinkopuuteria ja hymyillä; myö ollaan jenssissä jes!





2 kommenttia:

  1. Kyllä ainaskii mutalassa on onnellinen mummu, että ootte täällä siis suomi 10 - 0. Mukava iltapäivä rakkaiden kanssa ruokailun merkeissä ja jarpapan tekemä omenainen bostonkakku kruunasi päivällisen :)

    VastaaPoista
  2. Tiedä sitten meneekö Suomelle plussaksi vai miinukseksi mut kaikki ihanat sukulaiset, ystävät, kummin kaiman kaverit ovat Joensuussa ja muutaman sadan kilsan säteellä.
    Pikku Pomolta ei puutu innokkaita hoitajiakaan:)
    -alma-

    VastaaPoista