tiistai 14. helmikuuta 2012

Hyvää ystävänpäivää!

Täällä teidän ystävänne Kapanen makaa kolmatta päivää sängynpohjalla. Paranemisen merkkejä on onneksi jo ilmassa, ennen kokematon päänsärky on helpottanut mutta muuten olo on edelleen kun junan alle jääneellä. Toivotaan että antibiootit tekevät tehtävänsä. Pian.

Otto on tänään töissä kukkakaupassa, missä hän välillä käy jos koulut on lomilla. Tänään, ystävänpäivänä, kauppa tekee koko vuoden suurimman tilinsä. Yleensä lähetyksiä on n. 4 päivässä ja tänään niitä on ollut jo yli 100! Ottokin on ollut töissä jo kohta kymmenen tuntia. Tekee Ottokin kukkakauppauransa tilin tänään ;) Katsotaan jäikö sitten enää mitään kotiintuomista, toivotaan.

Mikähän siinä on kun kipeenä ollessa maistuisi vain tietyt ruuat ja usein sellaiset mitä on tähän hätään mahdotonta saada. Miun tekisi nyt niin kovasti mieli Vispipuuroa, punajuurisalaattia, sisäfilettä sekä yksi vaihtoehto on myös Pizza Expressin juustoleipäkebu!


Mutta palataan taas kun oon terveenä. Nauttikaa ystävänpäivästä rakkaat!

4 kommenttia:

  1. Hyvä, että olo jo helpottaa, mietin kyllä vispipuuron lähettämistä postissa, mutta ehkä on parempi odottaa ja hemmotella sinua sitten kun tulet Suomeen ja kotiin äipsyn hemmoteltavaksi (toivottovasti se on jo pääsiäisenä), pitää vain muistaa kaikki nuo mieliteot.

    Paranemisia.

    Haliterkuin mutte

    VastaaPoista
  2. pikaista paranemista! bro

    VastaaPoista
  3. Voi Sinua pientä! Toivottavasti olo on jo parempi! Ehkäpä sait Otolta tuliaisia kukkakaupasta...? Täällä oli eilen mahtavin luisto hiihtoladulla, mitä olen näillä lumilla kokenut! Hiihdin ihan hurmiossa tunnin verran. Tänään yritimme pulkkamäkeen laskiaisen kunniaksi, mutta tuulenmyräkän takia laskemiset jäivät vähiin, jospa sitten tiistaina uudestaan...

    terkuin Tepame :)

    VastaaPoista