tiistai 14. helmikuuta 2012

Hyvää ystävänpäivää!

Täällä teidän ystävänne Kapanen makaa kolmatta päivää sängynpohjalla. Paranemisen merkkejä on onneksi jo ilmassa, ennen kokematon päänsärky on helpottanut mutta muuten olo on edelleen kun junan alle jääneellä. Toivotaan että antibiootit tekevät tehtävänsä. Pian.

Otto on tänään töissä kukkakaupassa, missä hän välillä käy jos koulut on lomilla. Tänään, ystävänpäivänä, kauppa tekee koko vuoden suurimman tilinsä. Yleensä lähetyksiä on n. 4 päivässä ja tänään niitä on ollut jo yli 100! Ottokin on ollut töissä jo kohta kymmenen tuntia. Tekee Ottokin kukkakauppauransa tilin tänään ;) Katsotaan jäikö sitten enää mitään kotiintuomista, toivotaan.

Mikähän siinä on kun kipeenä ollessa maistuisi vain tietyt ruuat ja usein sellaiset mitä on tähän hätään mahdotonta saada. Miun tekisi nyt niin kovasti mieli Vispipuuroa, punajuurisalaattia, sisäfilettä sekä yksi vaihtoehto on myös Pizza Expressin juustoleipäkebu!


Mutta palataan taas kun oon terveenä. Nauttikaa ystävänpäivästä rakkaat!

perjantai 3. helmikuuta 2012

paniikki! 10 minuuttia vielä

Katoin tänään netistä missikisat ja siitä innostuneena päätin värjätä hiukseni takaisin vaalemmiksi. Pohdin tätä asiaa ensin Oton kuullen ja hän vahvisti että kyllä vaaleat hiukset sopii sulle tosi hyvin ja sitten vielä neuvottelin asiasta Hennan kanssa puhelimessa. Päädyin sitten Coopiin ostamaan vanhan tutun hiusvärin teinivuosilta. Jos jotain haluan niin senhän pitää tapahtua sitten samantien.

Nyt jännittää niin pirusti että pitääkö sitä huomenna lähteä ensitöikseen kampaajaa etsimään vai mitenkä...


Pitäkää peukkuja!

ps. vielä 7min...

Loman jälkeisiä tunnelmia..

Palattiin tiistai-iltana lomalta Sveitsin talveen. Lähettiin Teneriffan +25 lämmöstä ja Baselissa odotti -1 ja lumisade.. Ekaa kertaa koko talvena on lunta maassa. Voin kertoa että olisi ollut kiva jäädä lomalle pidemmäksikin aikaa.

Meillä oli vähän huonoa tuuria matkassa kun heti ekana iltana sairastui Otto kuumeeseen ja sitten sunnuntaina mie. Onneks meitä oli 4 matkassa niin aina jos toinen meistä oli vuoteenoma, oli toiselle aina seuraa muista matkalaisista. Ja ehdittiin vähän aikaa olla terveenä yhtä aikaa :) mutta joka tapauksessa oli tosi rentouttavaa. Pääs pois arjesta, ei tarvinnut miettii siivoamista, ruuanlaittoa, pyykinpesua eikä työasioita. Kotona vapaalla ollessa nuo kaikki asiat pysyy valitettavasti mielessä.. Hotelli oli tosi hieno ja ruokaa oli aina tarjolla. Mie kyllä tykkäsin tuosta all inclusive- systeemistä niin ei tarvinnut miettiä että otanko jäätelön tai limun, sai ottaa molemmat ja miten usein vain! :D

Käytiin Valtsun kanssa Playa de las Americasissa shoppailemassa jo ekana iltana kun pojat oli golffaamassa. Sekoiltiin ensin busseissa ja etsittiin kauppakeskusta josta olin kuullut kävellen varmaan pari tuntia. Ja lopulta etsintä palkittiin kun näin jo kaukaa kyltin ZARA! Oltiin osuttu kultasuoneen ;) Valtsu ihmettili vaa et miten ihmeessa sie pystyit bongaamaan sen kyltin niin kaukaa, nooh helposti :) Sitähän sää kysyit. Naurettiin että Valdo oli melkoinen varamies matkalla, kun Otto oli kipeenä ja golffaamassa.

Mulla on edelleen kova nuha tuliaisena mut muuten olo alkaa olla jo ihan hyvä. Lähden käymään nyt jumpalla mut teen vaan tosi pienillä painoilla, pakko saada vaan jotain liikkuvuutta tähän kroppaan kun oon joka puolelta ihan jumissa. Mulle käy aina niin jos on liian pitkä aika treenien välissä.

Mutta lupaan laittaa pari kuvaa matkalta kunhan saan ne ladattua tähän koneelle!

Hauskaa viikonloppua!!! Pysykää lämpiminä!