torstai 19. tammikuuta 2012

Uusi rakkaani: Tvkaista.fi

En ymmärrä miks ei olla aikaisemmin otettu tv-kaistaa. Thunissa asuessa meillä oli se, mut tällä kertaa ollaan oltu Anywheretv:n varassa, kunnes se lopulta sanoi sopimuksensa täysin irti. No mutta hyvä niin, sillä tvkaista toimii kuin unelma!

Huvittavaa, että oon täällä, mutta illan ohjelma ja menu on seuraava: Suomen idols, HK:n sinistä Auran sinapilla sekä kaiken kukkuraksi sipsejä suomalaisella dippikastikkeella. Nam! Kiitos edellisviikonlopun Apen vierailun, ollaan saatu taas nautiskella suomalaisia herkkuja. :)

Herkullista illan jatkoa sinnekin :P


Ps. kävin myös jumpalla, ettei mässäilystä tuu liian huono omis ;)
Pps. Löydettiin vihdoin hotelli Teneriffalta, 5 tähden hotelli! En oo ikinä ollut moisessa, tähän asti aina oltu jossain halvassa rupuhotellissa.. en malta odottaa :)

4 kommenttia:

  1. Ciao!

    Kuulostaapa mukavalta! Kiva, että voitte seurata Suomen "tärkeimpiä" ohjelmia. Harmi taas se, ettete kuulemma voikaan lähteä kevään yhteiselle reissulle...Kuitenkin oikein ihanaa ja rentouttavaa Kanarian lomaa!

    terkuin Tepa

    VastaaPoista
  2. Taas kerran voin käyttää sananlaskua, eli vanhassa vara parempi (miks vaihdoitte kanavaa. Mukavaa lomaa teille :)

    t.mutte

    VastaaPoista
  3. ääh, miekin haluisin nähä voice of finlandit,idolssit, putoukset sun muut... nettikin on niin surkee, etten sitä kauttakaan nää. pitää tulla teille kattoo ;D Ja 5 tähtee on kivaa vaihtelua! palvelu pelaa!

    VastaaPoista
  4. Kiitos Tepa, harmi tosiaan kun se risteily ei meiltä onnistukaan. Sanna tuu vaan meille kattoo ihan millon vaan! Ne on vielä ainakin viikon katsottavana lähetyksen jälkeen :)

    VastaaPoista