torstai 19. tammikuuta 2012

Uusi rakkaani: Tvkaista.fi

En ymmärrä miks ei olla aikaisemmin otettu tv-kaistaa. Thunissa asuessa meillä oli se, mut tällä kertaa ollaan oltu Anywheretv:n varassa, kunnes se lopulta sanoi sopimuksensa täysin irti. No mutta hyvä niin, sillä tvkaista toimii kuin unelma!

Huvittavaa, että oon täällä, mutta illan ohjelma ja menu on seuraava: Suomen idols, HK:n sinistä Auran sinapilla sekä kaiken kukkuraksi sipsejä suomalaisella dippikastikkeella. Nam! Kiitos edellisviikonlopun Apen vierailun, ollaan saatu taas nautiskella suomalaisia herkkuja. :)

Herkullista illan jatkoa sinnekin :P


Ps. kävin myös jumpalla, ettei mässäilystä tuu liian huono omis ;)
Pps. Löydettiin vihdoin hotelli Teneriffalta, 5 tähden hotelli! En oo ikinä ollut moisessa, tähän asti aina oltu jossain halvassa rupuhotellissa.. en malta odottaa :)

sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Uusi vuosi 2012

Hyvää vuoden alkua! Täällä blogin puolella on vietetty taas hiljaiseloa luvattoman kauan, että varmaan viimeisetkin lukijat ovat jo luovuttaneet. Mutta yritän tässä taas alkaa kirjoittelemaan ahkerammin. Lupaus se ei ole koska en uudelle vuodelle tehnyt mitään lupauksia. Yritän ilman lupauksia elellä kaikin puolin mallikkaasti ja etenkin niin kuin hyvältä tuntuu. Meillä on vaan tää yks elämä niin parempi nauttia siitä!

Jouluviikko vietettiin Suomessa. Mie kolmessa paikassa, eka Jyväskylässä, sitten Lappeenrannassa ja lopulta Joensuussa pari päivää. Vaikka aika olikin suhteellisen lyhyt, oon onnellinen että ylipäätään ehdin joka puolelle. Ja saatinhan se valkoinen joulu sitten aattoyönä.

Uusi vuosi vaihtui meidän perheessä harvinaisen rauhallisesti, koska mie olin töissä aamuvuoroissa. Käytiin aattoiltana keskustassa. Tuuli kovasti ja satoi vettä. Syötiin sateenvarjon alla Raclettea ja mentiin sen jälkeen leffaan katsomaan New Years Eve. En tiedä johtuiko siitä että todellakin oli uudenvuoden aatto, että minuun leffa upposi täysin. Sain nauraa ja itkeä. Otto tuumasi välitauolla, että ei tätä selvinpäin kestä ja kävi viiniä toiselle puoliskolle ;) Täällä on siis kesken leffan 10 minuutin tauko ja teatterin aulassa on myös viinibaari. Pitäsköhän moista ehdottaa myös Joensuun Tapioon..?

Sain Otolta joululahjaksi "matkalahjakortin" ja varattiinkin eilen lennot Teneriffalle. Vaikka Kanarian saaret tunnetaankin nykyään eläkeläisten paratiisina niin oon kyllä innoissani lähdössä matkaan! Nyt siellä on ollut n. 20 astetta lämmintä ja aurinkoa. Toivottavsti parin viikon päästä olisi myös..

Mutta muksaa sunnuntainjatkoa ystävät, puss och kram!
K