maanantai 14. marraskuuta 2011

Ikävä.

Tänään on sellainen päivä että toivoisin olevani perheeni ja ystävieni ympäröimänä koti-Suomessa. Johtunee varmaan "lomanjälkeisestä masennuksesta" ja tästä hiton Hochnebelistä. Täällä on niiiin harmaata ja työ tuntuu tuskaiselta. Olo on rättipoikkiväsynyt. Ei hermoja potilaille ja unohduksia töissä enemmän kuin on sallittu. Pää ei toimi.

nauttikaa perheen ja ystävien lämmöstä siellä aurinkoisessa pohjolassa. Ensi talvena oon siellä myös.


Oon kiitollinen Otosta ja viikonloppuna ajetaan pilvien yläpuolelle aurinkoon, pois täältä harmaudesta. Näistä asioista saan voimaa työviikonjatkoon.

3 kommenttia:

  1. Jaksamista sinne maailmalle:), kohta nähdään kun tullaan teille kyläilee. Toivottavasti mieli ei muutu ja ootte sitten täällä ens vuonna:)

    terkuin mutte ja jarpsu

    VastaaPoista
  2. Ciao!

    Voimia sinne kauas! Me kävimme muutamia tunteja sitten Jarpan nimmareilla ja sen jälkeen joulunavauksessa, oli muuten tosi hieno ilotulitus! Kerrankin se näkyi, kun tänään on ollut oikein kirpakka pakkaspäivä, vielä kun lunta saataisiin...
    Tuli muuten mieleen, että jokos Otto on aloittanut sinun ihanan joulukalenterin täyttämisen?

    VastaaPoista
  3. hihih, ei ole vielä, joulukuun 1. sitten alkaa :) oon muutenkin löytänyt monta hienoa joulukalenteria täältä, ei teillä ois Teija tarvetta? :) tulitte just mieleeni kun kävelin yhden italialaisen ravintolan ohi ja päivän menuna oli Saltinboccaa :D

    VastaaPoista