maanantai 21. marraskuuta 2011

Ruusuinen Maanantai

Nyt on pakko kehuskella :) mieheni toi mulle tänään kimpun uskomattoman kauniita ruusuja! on siis onni että mies on välillä töissä kukkakaupassa!

Muutoinkin viikko alkaa valoisimmissa tunnelmissa kuin viimeksi. Edellisen kirjoituksen jälkeen alkoi helpottamaan, Hochnebel antoi tilaa auringolle. Tänäänkin söin lounaan töissä ulkona auringosta nauttien. Lämmintä oli ehken lähemmäks 10 astetta ja sininen taivas. Otto sanoi että on ihan keväinen fiilis. Voih kun talvi olisikin jo ohi ;) Täällä ei siis ole tietoakaan vielä todellisesta talvesta. Kotikaupungissa on jo lunta ja pakkasta. Sekin tosin kuulostaa hienolle.

Aurinkoisia päiviä rakkaat!


Tuo kuva on filistelyä viime kesältä kun en ruusuista nyt jaksanut kuvaa tähän ladata :)

maanantai 14. marraskuuta 2011

Ikävä.

Tänään on sellainen päivä että toivoisin olevani perheeni ja ystävieni ympäröimänä koti-Suomessa. Johtunee varmaan "lomanjälkeisestä masennuksesta" ja tästä hiton Hochnebelistä. Täällä on niiiin harmaata ja työ tuntuu tuskaiselta. Olo on rättipoikkiväsynyt. Ei hermoja potilaille ja unohduksia töissä enemmän kuin on sallittu. Pää ei toimi.

nauttikaa perheen ja ystävien lämmöstä siellä aurinkoisessa pohjolassa. Ensi talvena oon siellä myös.


Oon kiitollinen Otosta ja viikonloppuna ajetaan pilvien yläpuolelle aurinkoon, pois täältä harmaudesta. Näistä asioista saan voimaa työviikonjatkoon.

keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Lomalla.

Antsan reissu oli oikein onnistunut ja aktiivinen. Ehdittiin kolmen päivän aikana käydä Konstanzissa, Titliksen huipulla, hiljentymässä 2000m alppijärvi maisemissa (missä oli todellakin vain mie, Antti ja luonto), jääkiekkopelissä Zugissa ( ja samalla tietty syömässä maailman parhaimmat quesadillat samaisessa kaupungissa) sekä Münchenissä. Sunnuntai iltapäivä menikin sohvalla katsoen kaikki mahdolliset ohjelmat. Otto totesi kun hain peitonkin sohvalle ja en tehnyt elettäkään nousta sieltä, että et sie kyllä normaalisti kato noin paljon telkkaa. :) en katokaan, muuta kuin pientä pintaremonttia! :)

Loman jatko on edennyt huomattavasti rauhallisimmissa (lue tylsemmissä) tunnelmissa. ;) Oon lepäillyt, käynyt joogassa ja tanssimassa, tapaamassa rakkaita ystäviä Sarnenissa. Tänään tapaan ystävää suomalaisessa kahvilassa nimeltä "Kahvi ja kalja", pullakahvit..nam! Tänään on myös erityinen ilta siinä mielessä, että Mr. O palaa kaukaloon pitkän tauon jälkeen, tätä voisi kutsua myös comebackiksi. Oon innoissani, ja voin kertoa että on joku toinenkin! Tuntuu kotoisalta kun ruokana on pelipäivänä makaronisörseliä :)

Huomenna mulla on treffit Kirsin kanssa, kuka asui viime vuonna myös Reinachissa, tapaan samalla heidän perheen pienimmän; 1kk ikäisen Odessan. Vaikka lomalla ei olekaan ollut nyt sen suurempia suunnitelmia niin on kivaa kun on aikaa hoitaa myös sosiaalista elämää. Arkiviikot menee niin nopeasti että ei tule mieleenkään lähteä minnekään jumpan/treenien lisäksi. Ja niimpä sosiaalinen elämäkin pyöristyy nollaan. Ehkä sitten kevät puolella jää energiaa muuhunkin. Nyt tämä "kaamos" tuntuu jotenkin rajummalta kuin koskaan Sveitsissä ollessa, en voi uskoa että viime vuonnakin olisi tullut pimeä tähän aikaan jo ennen kello kuutta. Mutta kai se niin vain on. Viime syksy menikin miun osalla niin nenä kiinni saksankirjoissa, että en ehkä ehtinyt huomaamaankaan tätä pimeyttä.

Mutta tässä Antin reissua kuvina :)








A: Aika jyrkkä on tuo ylösnousu junalla.
K: Joo mut siis tuo on tavaroita varten.

Vai mitenkä se oli... :)




Myöhemmin ylhäällä kuvassa näkyvän järven rannalla..


Pieni kappeli järven rannalla


Kuvia olisi vaikka kuinka paljon enemmänkin, niin vaikuttavia näkymät olivat.



"Tulkaa tänne katsomaan Jumalan tekoja, jotka niin uskomattoman kauniita ovat"

torstai 3. marraskuuta 2011

Rakastan yllätyksiä!

Rakastan järjestää yllätyksiä rakkailleni ja onhan se ihan kiva jos mullekin niitä joskus järjestetään :D Tällä kertaa yllätyksen kohteena on ollut meidän 30-v Antsa. Voi kuinka meillä on ollut hauskaa järjestäessä ja taisi Anttikin eilen olla halkeamassa onnesta ja hämmennyksestä kun hänet lähetettiin töistä kotiin kesken päivän. Pomo oli joutunut patistamaan Anttia lähtemään kun tämä oli vain kysellyt että voinko mie oikeasti lähteä. Joojoo, pomo ollut ollut tietoinen asiasta jo Ilosaarirokista lähtien joten sijaiset oli järjestetty jo hyvissä ajoin. :)

Ihanaa, tervetuloa Antsa!