perjantai 18. helmikuuta 2011

Meluisa Reinach Ag

Oon Mittagspausella kotona ja syönnin jälkeen mulla on tapana ottaa päiväunet ennen kun palaan töihin. Useasti jokin melu sotkee miun suunnitelmat, niin tänäänkin. Alakerrassa popitetaan täysillä jotain saksalaista poppia. Taitaa perheen äiti osata sanat, kun välillä kuuluu laulua mukana. Välillä häiritsee lasten huuto alakerrasta, välillä vieressä olevien(huom. 3 meiän talon ympärillä) koulujen välitunnit ja kello. Toissailtana kun yritin mennä nukkumaan ajoissa, oli koululla jonkun soittokunnan treenit vielä yhdeksältä illalla, soittivat Zombieta. Ja pisteenä iin päälle voin kertoa, että asutaan junaradan vieressä, mistä menee juna 14 min välein.
Uskomatonta, mutta totta, mutta täällä pikkukylässä on enemmän häiritseviä ääniä, kun meidän asuessa Helsingin Mannerheimintiellä.
Koska tuon faktan ymmärtäminen oli niin herättävä, halusin jakaa sen teidän kanssa.

Nyt keitän kahvit, jotta pysyn iltapäivän hereillä töissä.

2 kommenttia:

  1. Kuule käy sanoon sille alakerran tätille et nyt poppikone pienemmälle!
    Korvatulpat tai -kitti olis varmaan hyvä juttu; jollet tartte herätystä, muutoin voi pauset mennä vähän pitkiksi; halauksin kummitäti

    VastaaPoista
  2. Heips vaan, oli äipälläkin blogi kateissa. Oli mukavaa taas lukea kuulumiset sieltä niin tammikuulta kuin tämän hetkiset. No äänistä huolimatta teidän asuntohan ihan ok:)
    beste Grüße äipsy

    VastaaPoista