lauantai 26. helmikuuta 2011

Pastaa ja vähemmän pastaa

Täällä on lauantai aamu alkanut varsin mukavasti siivoamalla kotia tulevia vieraita varten. Nyt kiiltää paikat ja oon tyytyväinen siihen. Odetsu teki oman osuutensa menemällä "Paratiisiin", mikä on paikallinen kierrätyskeskus, minne viedään muovi- ja lasipullot, kartongit ym. Sen paikan nimi on oikeesti "Recycling Paradies".

Variksien pariskunta on tulossa huomenna meille viikoksi. Tarkoitus on lähteä torstaina Italiaan golffaamaan ja ehkä hieman shoppailemaan ;) Mullakin on kivasti vapaapäiviä ensiviikolla. Oon niiiin helpottunut, että helmikuu on töiden osalta ohi, niin työntäyteinen se oli. Maaliskuu näyttää huomattavan paljon inhimilliseltä, ihanaa!

Odotellaan iltaa mielenkiinnolla, kun Lokilla on Playout-ottelusarjan toinen peli kotihallissa. Josko voitto tulisi tänään kotona yli vuoden tauon jälkeen? Myö ollaan varmoja siitä. Siitä päästäänkin tuohon otsikkoon. Miut on nimittäin valjastettu tänään joukkueen muonittajaksi! Reilulle 20 hlölle pastaa. Resepti on kyllä erittäin yksinkertainen, lähinnä toteutus pienillä kattiloilla ja lähes olemattomilla tarjoiluastioilla arveluttaa :) huvittavaa! Pyydän Anetten apulaiseksi niin eiköhän myö pojat ruokituksi saada!

Eilen töissä eräs fysioterapeutti kysyi multa yllättäen, että söinkö pastaa edellisenä iltana. Mie hölmistyneenä totesin että en. Hän arveli että miun silmien alla on sellaiset renkaat, mitkä johtuu liiasta pastan ja leivän (gluteiinin) syönnistä. Eka mie vähän loukkaunnuin tollaisesta kommentista,(etenkin kun silmänaluset on miun herkkäkohta) mutta sitten juttelin asiasta hänen kanssa lisää. Totesin,että syön todella paljon pastaa ja leipää. Syödään lähes päivittäin pastaa sen erimuodoissa ja iltapalaksi voileipiä. Tämä henkilö kysyi myös, että onko mulla aamuisin päässä pöhnäinen olo tai alaselkäkipuja. No selkäkipuja mulla on, mutta oon aina ajatellut että ne johtuu miun notkoselästä. Mene ja tiedä. Mutta ajattelin tehdä muutoksia ruokavalioon. Enemmän riisiä ja riisinuudeleita sekä kasviksia, katotaan muuttuuko olo ja ulkonäkö ;)

Ikävä teitä Raksut <3

perjantai 18. helmikuuta 2011

Meluisa Reinach Ag

Oon Mittagspausella kotona ja syönnin jälkeen mulla on tapana ottaa päiväunet ennen kun palaan töihin. Useasti jokin melu sotkee miun suunnitelmat, niin tänäänkin. Alakerrassa popitetaan täysillä jotain saksalaista poppia. Taitaa perheen äiti osata sanat, kun välillä kuuluu laulua mukana. Välillä häiritsee lasten huuto alakerrasta, välillä vieressä olevien(huom. 3 meiän talon ympärillä) koulujen välitunnit ja kello. Toissailtana kun yritin mennä nukkumaan ajoissa, oli koululla jonkun soittokunnan treenit vielä yhdeksältä illalla, soittivat Zombieta. Ja pisteenä iin päälle voin kertoa, että asutaan junaradan vieressä, mistä menee juna 14 min välein.
Uskomatonta, mutta totta, mutta täällä pikkukylässä on enemmän häiritseviä ääniä, kun meidän asuessa Helsingin Mannerheimintiellä.
Koska tuon faktan ymmärtäminen oli niin herättävä, halusin jakaa sen teidän kanssa.

Nyt keitän kahvit, jotta pysyn iltapäivän hereillä töissä.