torstai 23. syyskuuta 2010

Uusi yritys...

Myönnettäköön, että tuo edellinen postaus on kaikkien aikojen pohjanoteeraus, mutta kirjottaminenkin vaatii tietynlaisen fiiliksen ja ajankohdan, mitä viime perjantaina ei nähtävästi ollut. :)
Rebecca-prinsessa lähti tänään takasin kotiin. Myö vietettiin ihanat aurinkoiset päivät vaeltaen jalat hapoille ja todella kipeiksi Engelbergissä, tutustuen Luzerniin, Zürichiin sekä Lenzburgiin ja kaiken huipuksi shoppailemalla Strasbourgissa, Ranskassa. Tai no Repa hoiti enemmänkin tuon shoppailupuolen, mie ootan ensin löytäväni jotain töitä ennen kun pääsen shoppailemaan. No ostin mie sentään Bodyshopista ihania rasvoja ja suihkugeelejä kun halvalla saatiin :) niiden tuoksut tuo ihanaa luksusta arkeen!

Saksankurssi on myös tuonut arkeen mukavaa sisältöä. Käyn siis päivittäin Luzernissa kielikoulussa. Meidän opettaja on aivan mahtava ja kurssilaisissakaan ei ole valittamista. Siellä on kaksi ukrainalaista naista, espanjalainen mies (Teneriffalta!), australialainen mies, filippiiniläinen nainen, japanilainen nainen ja yks suomalainen Kapanen :D lisäksi siellä on tällä viikolla aloittanut yksi mies jonka alkuperästä en oo ihan varma. Se oli tullut juuri sinä päivänä kun mie pidin vapaapäivän Repan kanssa. Epäilen, että hän tulee Somaliasta. Tuntuu kyllä,että oon jo nyt alkanut jäsentelemään esimerkiksi lauseita eri tavalla ja oppinut huomaamaan virheitä joita teen. Tuo kurssi kestää kolme kuukautta niin uskon, että siinä ajassa ehtii oppia paljon. Mie matkustan siis Luzerniin tunnin täältä Reinachista bussilla. Matkalla ehtii hyvin lukea ja tehdä tehtäviä, tai joskus vaan levätä.

Otto on aloittanut tiistaina työt! Mulla työasiat on vielä auki, mutta huomenna mahdollisesti selviää jotain, ilmoittelen sitten heti kun on jotain hyviä uutisia :)Myös asunto asiat alkaa pikku hiljaa selkenemään, siitäkin pitäisi saada vielä tarkempaa tietoa huomenna. Jotain kuitenkin on selvinnyt, nimittäin myö päästään shoppailemaan Ikeasta kaikkea mitä tarvitaan tänne seuran piikkiin, jeeeee! Ostoslistalla on ainakin kenkäteline, lamppu, naulakko ym pientä. Mennään viimestään maanantaina Ikeaan, mutta yritän suostutella Oton lähtemään jo huomenna!

Tänään alkaa muuten jumppapaikassa myös ZUMBA! Siitä tulikin mieleen, että liittykäähän työkin Heiaheiaan, missä voi pitää päiväkirjaa liikunnasta ja kannustaa toisia myös liikkumaan. Miun tämän viikon pelastus on, että shoppailun voi myös merkitä sinne :) ja siivouksen... Noora koukutti miut tuohon sivustoon, eikä se ollut edes vaikeaa ;)

Laittakaahan työkin kuulumisia ja voimia syksyyn <3

-K

perjantai 17. syyskuuta 2010

torstai 9. syyskuuta 2010

Prinsessa huone.

Kun ei ole mitään tärkeämpää mietittävää niin voi tehdä tikusta asiaa. Mie iloitsen kovin tällä hetkellä huoneesta, mikä on nimetty nyt Prinsessahuoneeksi.
Ensin kyseinen huone kulki Kaisan huone- nimellä. Tämä sai alkunsa siitä, että siellä sijaitsee talon ainut peili (wc:n peiliä lukuunottamatta), ja oon hoitanut siellä kaunistautumisen. Valitettavasti se toimi tähän asti myös välivarastona.
Mutta eipähän toimi enää! Koska ensi viikolla tänne saapuu ensimäinen prinsessa lomalle, täytyi huoneelle tehdä jotain.
Sisustus on erittäin vaatimaton, mutta sydämmellä toteutettu. Siivosin roinat kaappeihin, jotta varasto fiilis saatiin pois. Kävin vintiltä penkomassa vanhan tuolin yöpöydäksi mihin asettelin erään kuvan kahdesta prinsessasta sekä lukulampun. My Little Pony lakanat sängyssä kruunaa kaiken.
Kaiken tämän tein hymynaamalla koko ajan. Pienet ne voi ilot olla! Kiitos kaikki miun prinsessat että soitte mulle tän ilon! <3
Ps. Pojilta pääsy kielletty-kylttiä etsitään!

perjantai 3. syyskuuta 2010

Ein schönes Wochenende!

Koska pojat katsovat jalista, on mulla taas oikein hyvä hetki "postata" :). Perjantaipäivä on mennyt jumpan, saunan, kielitestin ja golfin merkeissä. Ilma on myös ollut mitä mahtavin, +25 & sininen taivas. Asennoidun nyt niin, että viimeisiä vapaita päiviä viedään, positiivisuus kunniaan!
Mie oon siis selvitellyt kielitutkinto asioita ja näyttäisi siltä, että tarvittavaan B2-tasoon menisi intensiivisesti opiskellen 3 kuukautta. Tavoitteena olisi jos saisin 50% töitä niin silloin jäisi aikaa ja rahaa opiskella päivittäin. Katsellaan kuinka käy.

Golf on lähtenyt uuteen nousuun meidän perheessä. Käytiin eilen rangella pro Nykyn opissa ja saatiin molemmat tosi hyviä vinkkejä. Voikun pääsisin itsekin Nykyn valmennuksen suojiin :D On ihanaa kun nyt on aikaa käydä harjoittelemassa. Tänään oli eka kerta kahestaan rangella kun Gute Laune säilyi koko ajan. :))

Huomenna jatkuu "halli-Ullan" arki kun suunnataan cup-otteluun Zugiin. Mie ootan reissua oikein innolla, sillä tiedossa on käynti meksikolaisessa ravintolassa, missä oon syönyt elämäni parhaimmat quesadillat. Ei itse Meksikostakaan löytynyt vertaista :) Oon koko viikon herkutellut ajatuksella niistä, etenkin herkkulakon alettua. Ai niin, Otto pistää parastaan, että lipsusin herkkuihin. T-L kuulemma maksaa Oton herkut ;) tänään se osti sipuja, mitä ei ole varmaan koskaan tehnyt ilman miun myötävaikutusta. Lisäksi O herkutteli banaanijäätelöllä, mille ei löytynyt tarpeeksi hehkuttavia adjektiiveja. Mie kestin kuin nainen, oikeastaan tuo vaan vahvistaa halua onnistua lakossa. Niiiin.

Mutta toivon kaikille oikein rentouttavaa viikonloppua. Ihanaa kun kommailette kirjoituksia, muutoin tää bloggaus ois aika yksinäistä. Ai nii, kuvia on toivottu, yritän järjestää asian :)

Liebe Grüsse, K