perjantai 15. kesäkuuta 2012

Alle 2 viikkoa!

Todentotta, alle kahden viikon päästä ollaan taas kotoisassa Suomessa. Ja tällä kertaa ei vain lomalla vaan jäädäkseen. Tällä hetkellä ei ole edes haikea olo lähteä, mutta veikkaan että se tulee sitten myöhemmin. Nyt keskityn vain siihen (tai ainakin yritän), että pääsen lentokoneeseen ja perille kotiin. Toki paljon eri asioita pyörii mielessä eikä vähiten remontti, muutto, synnytys...

Mitä lähemmäksi laskettuaika tulee, sitä enemmän toiveet vauvan hyvinvoinnista vahvistuu. Enää ei kertyneet kilot tai möhömaha harmita ja mietitytä yhtään. Ainut toive on, että vauva syntyisi terveenä maailmaan.

Täällä on ollut tähän asti sateinen ja viileä kesäkuu mikä on sopinut mulle mitä parhaiten. Tänään alkoikin sitten ainakin 5 päivän helleputki. Ihanaa kyllä että aurinko paistaa vaikka sen tuoma kuumuus tuokin omat haastavuutensa olotilaan.

Töissä oon jaksanut vielä hyvin, vaikkakin eilisestä lähtien teen vaan 50% miun työajasta. Lääkäri suositteli että vähennän töitä. Ite olin asennoitunut että tekisin nämä viimeiset vuorot normaalisti, mutta ehkä näin on parempi. Tänään tosin olin koko päivän osastokokouksen takia. Vein työkavereille kakkua ja jätskiä mansikoilla. Oltiin keskiviikkona työporukan kanssa syömässä ja sain aivan ihanan lahjan. Vauvalle sellaisia asioita joista olin haaveillut (täysin miun makuun) ja sokerina pohjalla sain vielä 150chf arvoisen lahjakortin suosikki tavarataloon. Meen huomenna katselemaan mitä ihanaa sieltä hankkisin, oisko se "hoitolaukku", hajuvesi tms.. ;)

Ihanaa olla kohta siellä teiän luona! Bis bald! <3