perjantai 13. toukokuuta 2011

LOMALLA!

Hoi Zäme!

Mulla Kaitsulla alkoi tänään loma, mikä jatkuu ensi viikon. Otollakin on muutama vapaapäivä ensi viikolla. Tarkoituksena olisi antaa vielä mahdollisuus golfille, mistä oon pitänyt nyt noin kuukauden taukoa, kun pari viimeistä kertaa rangella oli aivan katastrofaaliset. Haluisin niin kovasti pelata golfia, mutta tähän asti miun lahjat pelaamiseen ei ole olleet kovin vakuuttavat. Ja miunhan pitäisi osata jo nyt, ja hyvin! Jos huomenna ei sada koko päivää niin mennään katsomaan kuin käy. Voi olla että kohta on varusteet huutonetissä myynnissä, tai sitten ei.

Suomi pelaa juuri hienosti Venäjää vastaan, kuuntelen sitä tässä samalla. Ihanaa leijonat...

Edellisessä kirjoituksessa mainitusta aivoriihestä on päästy nyt jo aika lähelle varmistusta siitä, että ollaan jäämässä tänne Sveitsiin vielä ensi vuodeksi. Laitoin tällä viikolla työhakemuksen Zürichiin, sairaalaan synnytysvuodeosastolle. Se olisi miun unelmatyö sairaanhoitajana. Toivon kovasti, että kutsuvat haastatteluun.

Ollaan oltu tässä viime kuukausien aikana enemmän tai vähemmän lomalla ja vapaapäivillä, ja käyty Italiassa ja Saksassa, jopa yhdessä ja erikseen, niin ensi viikolla pysytään ihan Sveitsin rajojen sisäpuolella. Ensi viikoloppuna mennään juhlimaan 1v hääpäivää yli 3000m korkeuteen Titlikselle, odotan jo innolla! :)

Mutta tässäpä tärkeimmät tällä hetkellä. Niin ja se Pfingsten ei liity vappuun millään lailla, se on 40pvää pääsiäisestä. Edellisellä kerralla kun oltiin Sveitsissä se vaan sattui vapun aikaan, niin siitä yhdistin sen sitten tänäkin vuonna vappuun. Oppia ikä kaikki! :)

Liebi Grüsse, K

.. ja Suomi teki juuri 1-0 maalin! Granlund teki sellaisen häkin mitä ei ole ennen nähty!