torstai 21. huhtikuuta 2011

Ohops, edellinen kirjoitus on helmikuulta.. näin se aika vaan rientää. Tää kevät on mennyt niiin nopeesti. Pääsiäinen on tällä viikolla ja ensi viikolla vappu. Täällä ei tosin vappua vietetä, ainakaan samaan tyyliin kuin Suomessa. Kyllä se Pfingsten-niminen juhla on ja pitääkin tänään kysyä mitä varten sitä vietetään, kun on päässyt unohtumaan.

Meillä pääsiäisloma typistyi pe-la, kun miun pitää sunnuntaina mennä taas töihin. Se on tää vuorotyöläisen etuoikeus se. No mut nautitaan noista aurinkoisista ja lämpimistä päivistä sitäkin enemmän. Lähdetään huomenna käymään Zürichissä ja käydään katsomassa josko joku Strandbad ois jo auki. Tänne on siis luvattu +25 astetta. Kevät on täällä kauneimmillaan, kukat kukkii ja on niin vihreää ja vehreää. Mummot töissä huokailevat kun on niin kuivaa ja toivovat hartaasti sadetta.

Vietin unohtumattoman pidennetyn viikonlopun Helsingissä viime viikolla. Kokoonnuttiin kavereiden kanssa hyvän ruuan, kuplivan juoman, tanssin, shoppailun ja Bikramjoogan merkeissä. Oli ihana huomata taas miten mahtavia ystäviä mulla on, niin ja serkkuja! Helsingissä oli myös jo aurinkoista, sunnuntai oli kevään lämpimin päivä!

Eilen aloitin pakkailut, vaikka en tiedä minne ollaan menossa. Otto oli kotiin tullessaan ihmetellyt, että onko se vaimo lähdössä johonkin :) miusta on vaan mukavaa valmistautua tulevaan muuttoon pikku hiljaa. Ollaan molemmat aikalailla tietämättömiä mitä ensi vuonna halutaan tehdä, viikonloppuna pidetään aivoriihiä ja yritetään saada selvyyttä asiaan.

Rentouttavaa pääsiäistä!
-K