keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Uusi vuosi, uudet kujeet?

No niin, vihdoin taas bloggailua nopsaan ennen jumpalle lähtöä. Saatiin meidän kone Suomesta takasin vasta viime viikonloppuna ja rehellisesti sanottuna en löytänyt tänne sivulleni toiselta koneelta :D Sen verran amatööri kun olen vielä näissä hommissa :)Kiva ettö Bro oli jo kaivannut uutta juttua, näinköhän muut ovat jo luovuttaneet kun uutta kirjoitusta ei ole kuulunut.

Tänään meitä onkin ennätysmäärä lähdössä yhdessä tuumin jumpalle. Nimittäin Kirsi lähtee eka kertaa miun ja Anetten mukaan. Kivaa saada uutta treeniseuraa. Ottokin sai joulupukilta salikortin ja oon kovasti yrittänyt houkutella jumppiin mutta menestyksettä. Vaikka pumppi on todellakin hyvää urheilua myös miehille, ja bodybalance myös! ;)

Sitten hyviä uutisia jos joku ei ole vielä kuullut: Pääsin saksankokeen läpi! Ja parhaalla arvosanalla! Voitte uskoa mikä helpotus oli kun sain kirjeen viime perjantaina. Tänään pääsin jo tekemään enemmän sh-tehtäviä, eli jaoin lääkkeitä ja pistin insuliinia. Pieniä asioita, mutta kun täällä ei aikaisemmin niitä ole saanut tehdä niin olipa hienoa :) Onneksi sain tänään aloittaa uusien työtehtävien teon, alkoi olla jo työmotivaatio pakkasen puolella, vaikka aikasemmin olen kertonut miten tuolla viihdyn. Siis viihdyn kyllä edelleen, mutta kyllä sitä mielummin työskentelisin vaikka synnärillä. Noh, sinne on vielä täällä ollessa matkaa.

Ensi vuoden kuviot on vielä täysin auki, katsotaan Oton kanssa mitä vaihtoehtoja on. Laitoin kyllä hakemuksen myös Joensuuhun kun siellä on terkkarinpaikkoja auki, mutta heti hakemuksen lähetettyä mieleen hiipi ajatus että "ei kai sitä vielä Joensuuhun palata, apua..." :)

No mut nyt mie meen, palataan!